Disclaimer

De website Geboortezorg Salland.nl is met zorg samengesteld en wordt regelmatig gecontroleerd. Alle rechten met betrekking tot inhoud van deze website (teksten, afbeeldingen en logo’s) zijn van Geboortezorg Salland.nl in Deventer. Mogelijk is informatie verouderd of incompleet. Geboortezorg Salland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. De website vervangt niet de informatie van onze zorgverleners aan onze cliënten/patiënten. De informatie op Geboortezorg Salland.nl wordt ook via sociale media gedeeld, zoals Facebook.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op Geboortezorg Salland.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, neem dan contact op met de webredactie.

Geboortezorg Salland.nl gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Websites gelinkt aan Geboortezorg Salland.nl

De website van Geboortezorg Salland.nl kan links bevatten naar andere websites die door anderen worden beheerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Zie disclaimer.

Wijzigingen

De redactie van Geboortezorg Salland.nl kan ten alle tijden wijzigingen aanbrengen in de disclaimer.