Geboorteraad Salland

Welkom op de pagina van de Geboorteraad Salland. Vanuit een langer bestaande wens om (toekomstige) ouders meer te betrekken binnen Geboortezorg Salland, is de Geboorteraad in mei 2020 opgericht. Onze ambitie is om de geboortezorg verder te verbeteren door een goede samenwerking tussen (toekomstige) ouders en zorgprofessionals. Om dit te bereiken is de Geboorteraad bekend bij en toegankelijk voor (toekomstige) ouders en zorgprofessionals. Wij willen toekomstige ouders via de Geboorteraad een stem geven.

Jaarlijks komt de Geboorteraad vier keer bijeen. De Geboorteraad bestaat sinds de oprichting uit vijf moeders. Wij hebben allemaal ons eigen verhaal en ervaring met de geboortezorg in de regio. 

Wil je een bijdrage leveren om de geboortezorg te verbeteren of heb je een vraag? Ben je ge?nteresseerd om onderdeel te worden van de geboorteraad? Of zou je misschien eens mee kunnen lezen op een onderwerp? We zijn bereikbaar via het e-mailadres:  geboorteraad@geboortezorgsalland.nl 

Laura, Eline, Kim en Jeanine

Verslag mei 2020 – december 2021

Sinds de oprichting in mei 2020 heeft de Geboorteraad al veel bereikt. We zijn er trots op wat we al neer hebben kunnen zetten en willen dit dan ook graag met jou delen. Lees het verslag mei 2020- december 2021 hier.